Saturday, 11 October 2008

Gambar team lama, hahaha baru ku tecari...

Team ani alum dikatakan team fos ni, saja masukkan. ada tah ceta nya ni psal baju ani.. Rasa2nya baju ani aku nda g muat, czam pun kali. Hahahaha.. Usulnya pun nda bnyk belawan pakai baju team ani.. tapi pernah ke tutong lah and sekali ikut 9 'a' side tournament ubd..


Gambar team FOS time orientation 2005/2006.. cali eh liatcia cdayat ah.. temeng gambar dapan2.. org lain bedisiplin jua accept c cepole lah.. ntah ganas kah apa tu.. hahaha..





3 comments:

Anonymous said...

haha mcm knk usul gnie..n btw it hurts kn to see pict tni yg lma2 n tni kurus n now tbe pun wonder apa tni mkn heheh

Kikie said...

Hahaha.. kiut2 bah sorang2.. c dayat masih g slim time atu..hehehe.. But i love the picture.. nostalgia pictures bah..

4wan2 said...

gmbr tym ari muda nie...hehe..tym makai spandex sma stukin pindik msh..hahaha...